Afslanking & Bodyscan

Aquakine biedt verschillende methoden voor duurzaam afslanken aan. We helpen je graag op weg aan de hand van een bodyscan met indivudueel advies rond voeding, beweging en lokale vetbehandeling.

Online reservatie

Multi- Bodyscan - Bio Impedantie Analyse

Meten is weten! De bodyscan geeft informatie over je lichaamssamenstelling ( lichaamswater, vetpercentage en spiermassa) en je spijsvertering.

Op basis van de analyses krijg je een lijst met aanbevolen en te mijden voeding en tips rond beweging: type sporten, frequentie en intensiviteit.

De scan gebeurt aan de hand van 8 electrodes op handen en voeten die de weerstand van onze lichaamscellen meten (bio-elektrische impedantie meting).

De scan kan naast afslanking ook preventief ingezet worden om een gezond leefpatroon, betere spijsvertering en fitheid te ondersteunen.

Icoone Robodermie

Behandeling met de  Icoone is een ideale methode om plaatselijk opgehoopt vet aan te pakken en aan bodycontouring te doen.

Cellulitis vermindert zichtbaar na enkele behandelingen, lymfe- en bloedcirculatie worden gestimuleerd, de huid verstevigt en voelt strakker aan.

Voor een gedetailleerde toelichting bekijk de site van icoone

Aquaspinning - aquabiking

Zorgt voor optimale vetverbranding , werkt spierversterkend, bevordert lymfedrainage en vermindert cellulitis.

Cryo Sauna

Bevordert calorieverbranding, verstevigt de huid, zorgt voor celvernieuwing en lymfedrainage, drijft afvalstoffen versneld af en vermindert cellulitis.