cryo erik (9).jpg

info@aquakine.be
Keizerskets 2
9620 Zottegem ( Sint Goriks Oudenhove)
+32 497/40.13.18

© Copyright 2019 - Aquakine
Webdesign by My-Websitebuilder.com
SEO & SEA by Opti-Seo.com
Sitemap
Privacyverklaring
Cookie policy

Cryo sauna therapie

Online reservatie
Een cryo sauna is een sauna op basis van koude droge lucht. Je gaat met 1of 2 personen in een cabine van -85°C gedurende 3 minuten. Aansluitend kan je gebruik maken van het zwembad van 32°C. Zie Reportage VTM nieuws

'Whole Body Cryotherapy' heeft enorm positieve effecten op het lichaam. Toepassingsgebieden: medisch, sporters én wellness.  

Medisch

Gebruik van de cryo sauna bespoedigt de heling van letsels en bevordert herstel. De cryo sauna werkt ontzwellend, pijnstillend, ontstekingsremmend en versterkt de immuniteit op een volledig natuurlijke manier. Cryotherapie is aangewezen bij : 

  • acute(sport)letsels, overbelasting en traumatologie 
  • ontstekingen, chronische pijnen, reuma, artritis , suddeck
  • auto-immuunziekten, fibromyalgie, cvs, depressie
  • huidaandoeningen : exceem, psoriasis, brandwonden, huidveroudering
     

Sporters 

Cryo sauna therapie wordt door sporters gebruikt om blessures te voorkomen, sneller te recupereren en als voorbereiding op wedstrijden. 
Gebruik van de cryo sauna drijft melkzuur af, zorgt voor een intense doorbloeding met zuurstofrijk bloed en geeft endorfines vrij. Het is een therapie die de natuurlijke processen in het lichaam activeert zonder gebruik van medicijnen !  

Wellness 

Cryotherapie is een bron van vitaliteit. Het verhoogt de immuniteit en geeft het lichaam een energieboost. Cryotherapie bevordert celvernieuwing, verstevigt de huid en vertraagt het verouderingsproces. 
 

Whole Body Cryotherapy: info-reportages 

Het therapeutisch effect van koude is al eeuwen gekend; denk aan compressen, ijsblokjes en medische vriestechnieken. Nieuw is wel het gebruik van koude voor het ganse lichaam. Deze techniek werd in de jaren '80 onwikkeld voor Dr. Yamouchi voor de behandeling van reumatische artritis. Dankzij de waaier van therapeutische resultaten vind je de Cryo Sauna op vandaag zowel in ziekenhuizen, medische- sport- en wellness centra.

Reportages :   Filmpje -VTM nieuws - Eén  VOLT
(Fr) Récuperer pour les sportifs -(Fr) Cryo sauna pour soulager les douleurs - (Eng) Wholebody Cryotherapy - (Eng) Cryotherapy in medicin - (Eng) Cryo Sauna Effects - (Fr)  La Cryothérapie du sportif

   
Keizerskets 2
9620 Zottegem ( Sint Goriks Oudenhove)

© Copyright -
Webdesign by My-Websitebuilder.com
SEO & SEA by Opti-Seo.com
Sitemap